Вівторок, 19.03.2024, 09:50
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає Колотіївська філія І-ІІ ступенів

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

2017-2018 навчальний рік

  

День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави

 

"Гей! Свята прийшли у гості! Зустрічайте коляду"

Різдвяні колядки та щедрівки. Розважальні іри

 

1 грудня в школі були проведені низка заходів у рамках відзначення всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективів до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.

 

Захід до Дня Гідності і Свободи "Україна гідна свободи"

Екскурсія до Харкова

 

Екскурсія до Полтави

   31 жовтня всі учні нашої школи здійснили цікаву екскурсію до Полтави з відвідуванням краєзнавчого музею ім. Кричевського. Співробітники музею провели екскурсії відділом "Природа рідного краю", де діти познайомилися з рельєфом, кліматом, грунтами, водними ресурсами, рослинним і тваринним світом Полтавської області та відділом "Історичне минуле краю" де отримали інформацію про довню історію нашої області, кам’яного віку до часів Київської русі, козацтво на Полтавщині, про Полтавську губернію в кінці XIX на початку XXстоліття. Оглядово діти побували і в інших відділах музею. Учнівський та педагогічний колективи щиро вдячні Олександру Біленькому - голові облради, голові ГО "Патріоти Решетилівшини", який повністю профінансував поїздку. 

 

Helloween

 

       Нетрадиційне для нашої культури свято "Helloween" вже вдруге відзначалося  в стінах нашої школи,  27 жовтня.  Прикрашене тематично приміщення (гарбузи, свічки, привиди, павуки, павутина...), всі учні у костюмах привидів, вампірів, відьом з жахливими масками. У конкурсах на кращу солодку страву, кращу газету та кращий костюм учні самостійно, шляхом голосування, обирали переможців. Після жартів у стилі HELLoween дітям була запропонована конкурсна програма. Завершили святкове дійство солодким столом та святковою дискотекою. 

 

Зустріч з воїнами АТО

 Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, що стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.

   Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

   Свідками подій, які відбуваються в зоні АТО, стали випускники Колотіївської ЗОШ І-ІІ ступенів.  

     На фото зліва направо: Коп'як Олександр Володимирович, Зінчук Сергій Васильович, Панець Олександр Іванович, Коп'як Віктор Володимирович 

   Нещодавні дні принесли зустріч із ними сьогоднішнім учням школи під час уроку мужності "Хоробрі серця". Воїни розповіли школярам про нелегкі бойові будні, умови життя, показали уламки від мін, снарядів та кулі великокаліберної стрілецької зброї.

   Учні школи привітали дорогих гостей цікавою концертною програмою. Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв України, які віддали життя за нас.

 

 Тільки тепер ми, напевно, усвідомили, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний. усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого Гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо-жовтий прапор. Це пробудження свідомості, і воно сколихнуло всю Україну від наймолодшого до найстаршого. Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави. Слова подяки і шани прозвучали із вуст директора школи Яременка В.С.

    

 

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz